EN1090 VCA1 TUV Nord VCA2
hekwerken trappen

"een aparte afdeling waar trappen en leuningen worden geproduceerd"

BKC Trappen-Hekwerken BV

Sinds ons bestaan ontwerpen, produceren en monteren wij diverse soorten trappen en hekwerken. BKC Trappen-Hekwerken BV  is sterk in het tekenen, produceren en monteren van trappen en leuningen als aanvulling op de staalconstructie.

De trappen,  hekwerken en poorten worden altijd bij U ter plaatse ingemeten en wij maken een voorstel tekening om over te praten.

Bent U akkoord dan maken wij een productie tekening en word de trap, hekwerk of poort geproduceerd. Afhankelijk van uw wensen word deze later gemonteerd of netjes bij U afgeleverd.  

trappen-en-hekwerken-1

De producten worden uitgevoerd in staal en rvs en kunnen op diverse manieren worden behandeld.

Ze worden geleverd in thermisch verzinkte, gelakte en gepoedercoate uitvoeringen. Voor buiten toepassingen worden ze duurzaam thermisch verzinkt en 2 laags gepoedercoat in elke gewenste kleur stelling.

Verder kunnen de hekwerken en leuningen worden uitgevoerd met glazen panelen zoals brute draadglas, gelaagd glas, gehard glas of combinaties van beide.

Doordat wij in bkcgroothandel.nl hout verhandelen en verwerken kunnen wij alle leuningen voorzien van houten bovenregels of mooie houten traptreden.

Alles is mogelijk en niets is ondenkbaar er wordt gewerkt met perfoplaten, staalkabels, RVS rozetten, glas, hout, getordeerd staal, gewalste leuningen, strekmetaal, gedrukt geweven gaas en noem maar op.

Doordat wij alles in eigen huis hebben zijn wij nooit afhankelijk van derden en blijft de kostprijs laag.

Ten aanzien van trappen worden er steektrappen geleverd, spiltrappen, wenteltrappen, vluchtladders, vluchtladders met kooi,  tredes in hout, plaattredes, aluminium tredes, perfo tredes, roostertredes, desgewenst stellen wij ze op maat samen.

Ook realiseren wij voor U kant en klare systeemhekken (paneelhekken en spijlenhekken) deze worden compleet als pakketten geleverd met staanders, paneelhek (diverse hoogtes mogelijk), poort en de bijbehorende beugels.

Voor het bestellen van deze paneelhekken verwijzen wij U naar bkcgroothandel.nl onze online metaalshop.

Trappen en leuningen en hekwerken in:

  • RVS
  • Hout
  • Glas

Zowel in thermisch verzinkte, gelakte als gepoedercoate uitvoeringen. Daarnaast leveren wij kant en klare systeemhekken (paneelhekken en spijlenhekken).

Alleen materiaal nodig?
bkcgroothandel.nl
Personeel nodig?
job-building.nl