EN1090 VCA1 TUV Nord VCA2
BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV

"een geweldige uitstraling voor tuin en omgeving"

Carports, verandas en luifels

Sinds begin van ons bestaan levert en monteert BKC Staalbouw BV carport verandas en luifels t.b.v. zwembaden, terassen en entrees voornamelijk voor de particuliere markt.

Producten zijn geheel in overleg samen te stellen en wij hebben een aantal standaard produkten welke kant en klaar geleverd worden en door de handige particulier zelf gemonteerd kunnen worden.

luifels

De carport maar ook de luifels  zijn te leveren met glasdesign, hout combinaties spandoeken en gecombineerd met lichtvariaties met het tegenwoordig veel gebruikte LED geeft dit voor uw tuin en omgeving een geweldige uitstraling.

Onderstaand een overkapping met dubbel scherm welk elektrisch kan worden bediend. Verder kan deze overkapping met een totale oppervlakte worden voorzien van schermen rondom waardoor er een heuse degelijke tentconstructie ontstaat. De gehele overkapping is voorzien van ritsbare deuren en doorzichtige ramen welk het geheel aangenaam mooi maakt. In de overkapping is verder een voorziening gemaakt waarop 3 gasstralers zijn aangesloten en complete dimbare verlichting. De gehele elektrische overkapping wordt bediend middels 1 universele afstandsbediening.

overkapping

  • Geheel in overleg samen te stellen
  • Volledig gemonteerd, of...
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Vele materiaal- en lichtopties
Alleen materiaal nodig?
bkcgroothandel.nl
Personeel nodig?
job-building.nl