EN1090 VCA1 TUV Nord VCA2
BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV

"volledig geautomatiseerde zaagstraat met een totale lengte van 40 meter"

Zaagstraat

Onze zaagstaat welke geheel nieuw is geinstalleerd in 2007 is volledig geautomatiseerd en heeft een totale lengte van 40 meter. Buiten bevindt zich een 15 meter lange buffer waarop de materiaal op voorhand worden klaar gelegd.

Wanneer de programma's in de geheel CNC gestuurde zaagstraat zijn ingegeven dan wordt het materiaal automatisch opgelegd op de rollenbaan. De rollenbaan transport het materiaal van buiten naar binnen. Binnen neemt een grijpersysteem van de zaag het materiaal over en gaat het refereren en nulzagen. Na het nulzagen begint het door dstv of handmatig ingelezen programma zijn werking uit te voeren en kan zowel recht, enkel alsook dubbel verstek in 1 doorgang uitgevoerd worden.

zaagstraat

Liggers t/m 20 m1 kunnen geheel automatisch gezaagd worden op de zaaginstallatie, idem. bundels omdat de klem ook een bundelmechanisme bevat.

De gezaagde materialen kunnen afgevoerd worden naar een pallet of bak maar ook in 3 zones zoals aangegeven van te voren afgebufferd worden om daarna verder te bewerken door de samensteller of boorstraat.

  • CNC gestuurde zaagstraat
  • Liggers t/m 20 m1 geheel automatisch gezaagd
  • Gezaagde materialen afgevoerd naar een pallet, bak of in 3 zones
Alleen materiaal nodig?
bkcgroothandel.nl
Personeel nodig?
job-building.nl