EN1090 VCA1 TUV Nord VCA2
BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV BKC Staalbouw BV

"plasma- en lasersnijden met de hoogste precisie"

Plasma- en lasersnijden

Plasmasnijden is een snijtechniek om constructiestaal  te snijden. Deze techniek is erg nauwkeurig en dankzij de sterk geconcentreerde plasmaboog is er geringe hittevorming.  Het plasmasnijden gebeurd met hoge snijsnelheden en minimale stilstanden. De geavanceerde snijkoppen  maken het mogelijk om laskanten onder diverse hoeken te maken.

ALLE PLATEN UIT EIGEN WERKPLAATS DANKZIJ HYPERMODERNE PLASMASNIJDER

Belangrijk onderdeel van complete constructies, zowel nieuwbouw als bestaande bouw zijn de platen. Deze worden gebruikt om de diverse balken en profielen met elkaar of met bestaande constructie te koppelen. Dankzij onze werkplaats hebben we de beschikking over een hypermoderne plasmasnijder. Hiermee produceren wij al uw kop- en voetplaat, balklippen en koppelplaten.

Onze plasmasnijder kan plaatsnijwerk verrichten tot een afmeting van 12 bij 3 meter en tot een dikte van 80 mm en voor acetyleen tot 120 mm.  Naast groot plaatwerk kan onze plasmasnijder uiteraard ook kleiner plaatwerk snijden. 

T.b.v. snijwerk hebben wij de beschikking over een HD plasmatafel welke snijwerk kan verrichten van 12 x 3 m1 en 80 mm dik.

Verder kunnen wij voor U lasersnijden RVS 8 mm dik en staal tot 12 mm dik met de hoogste precisie.

plasmasnijden-1

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.