EN1090 VCA1 TUV Nord VCA2
projecten hallenbouw

"alles tot aan het moment van oplevering in eigen hand"

BKC Projecten BV

Heeft U plannen voor de bouw van een nieuwe hal? Dan is BKC Projecten BV uw juiste partner voor uw hallenbouw project. Wij realiseren hallenbouw voor onder andere agrarische stallen, veldschuren, maneges of complete bedrijfspanden met kantoren. Wij zijn van begin tot eind betrokken op een professionele wijze. Door onze jarenlange ervaring in de hallenbouw zijn wij de ideale partner voor uw project.

De hallenbouw van BKC Projecten BV staat voor duurzaamheid in combinatie met flexibel bouwen. Bij ons krijgt u een goede prijs/kwaliteit verhouding met een super snelle bouwtijd.

Wij realiseren uw plan van bouwtekening tot en met opening en onderhouden korte lijnen met onze opdrachtgever zodat uw up to date blijft van uw project. Hallenbouw op maat met persoonlijk en goed contact.

hallen

Hallenbouw voor de Industriële sector

Voor de productie en industriële sector vervaardigen wij hallen en loodsen met als voornaamste oogpunt opslag en productie dit kan bestaan uit een kant en klaar concept type MK1, MK2, MK3 en MK4 maar ook uit een eigen door onze architect samen met U tot stand gekomen plan waarbij alles mogelijk is en alle wensen bespreekbaar zijn.

Hallenbouw voor de Agrarische sector

Voor de agrarische sector bouwen wij rundveestallen, kippenstallen, varkensstallen, teeltstallen, veldschuren, machineopslag maar ook complete maneges en zorgboerderijen.
Middels een 3D compilatie kunnen wij U de gewenste hallenbouw laten zien, wat U wilt realiseren en zult krijgen.

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Flexibel bouwen
  • Snelle bouwtijd
  • Duurzaam
Alleen materiaal nodig?
bkcgroothandel.nl
Personeel nodig?
job-building.nl